Yeni Samsung Cihazı Snapdragon 835 İşlemcisi ve Kapaklı Yapısıyla Dikkat Çekiyor

Samsung W2018 adında kapaklı tasarıma sahip içerisinde güçlü donanım özellikleri bulunan bir cihaz ortaya çıktı.

Ortaya çıkan yeni görseller ve videolara bakılırsa çok yakında Samsung üst düzey donanım özelliklerine sahip yeni kapaklı Android cihazını piyasaya sürecek. Eğer halen Samsung'dan katlanabilir kapaklı yapıya sahip bir cihaz istiyorsanız yakında çıkacak olan güçlü donanım özelliklerine sahip W2018 kapaklı tasarıma sahip Android cihazını deneyebilirsiniz.

Sızdırılan bilgilere göre kapaklı tasarıma sahip Samsung W2018 modelinde en güçlü işlemci olan Snapdragon 835 işlemcisi kullanılacak. Cihazda 64 GB dahili depolama alanı ile beraber 6 GB RAM bulunacak. İddialara göre Samsung W2018 arka tarafında 12MP çözünürlüğünde bir arka kamera ve 5MP çözünürlüğünde bir ön kamera bulunacak. Cihazda ayrıca 4.2 inç boyutunda AMOLED ekran paneli de yer alacak.

Aslında, cihazın açık açık gösterildiği sızdırılmış bir videodan yola çıkarak, amiral gemisi özelliklere sahip olan cihazın kapağında yer alan bölümde bir dokunmatik ekranın yer aldığını söyleyebiliriz. Bu sayede cihazın kapağını kapatsanız bile ekranı cihazın kapağının arka tarafında yer alan dokunmatik ekran üzerinden kontrol edebiliyorsunuz.

Üst düzey özelliklere sahip kapaklı tasarımı bulunan bir Android telefon bekliyorsanız bu cihaz tam size göre fakat cihazın sadece Çin'de satışa sunulacağı iddia ediliyor. Nostalji sevenlerin dikkatini çeken telefon için Samsung, 1 Aralık tarihli W2018 basın davetlerini göndermeye başladı. Yani yaklaşık 10 gün sonra bu küçük ama güçlü cihazın tüm detaylarını resmi olarak öğrenmiş olacağız.

Whatsapp