Yeni Pixel 2 Telefonlar, 27W'a Kadar USB-PD ile Hızlı Şarj Destekliyor

Google'ın dün akşam duyurusunu yaptığı yeni Pixel 2 akıllı telefonları, 27W'a kadar USB-PD desteği ile hızlı şarj olabiliyor.

USB aksesuarlarınızda (örneğin benim gibi) seçiciyseniz, Google yazılım mühendisi Besnon Leung tarafından onaylı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Yeni Pixel 2 ve 2 XL ile ilgili iyi haberler var. Her iki akıllı telefon da 27 W'a kadar hızlı şarjı destekliyor!

Tabi bu özellikten yararlanmak için uyumlu bir USB şarj adaptörü almanız gerekecek. Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlar, sadece 15 dakika şarj ile 7 saat karışık kullanımı sunduğu iddia edilen 18 W şarj cihazı ile birlikte geliyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan ilk Google markalı akıllı telefonlar olan ilk nesil Pixel telefonlar da aynı şarj adaptörü ile geliyor.  

27W'lık şarj adaptörü için ne kadar ödemeniz gerekeceğini merak ediyor musunuz? ! Yeni Pixelbook, uyumlu 45W'lık bir şarj cihazı ile birlikte ve elbette daha düşük bir güç seviyesinde geliyor. Google bu şarj cihazını ayrı olarak 60$ fiyatla satışa sunuyor. Uyumlu diğer şarj cihazlarının listesini de kontrol edebilirisiniz ancak unutmayın ki markası bile belli olmayan ucuz ürünler, 650$ / 800€ fiyat etiketine sahip olan bu cihazlara zarar verebilir. 

Android görünüşe göre v8.0 Oreo'dan beri, Linux çekirdeğinin Type-C Port Manager'ı kullanıyor. Bu özellik, Alternate Mode'u destekleyecek gibi görünüyor. 

Bu özellik, rıhtımlar için harika olacak (diğer bir deyişle, şarj olurken video çıkışı sağlıyor) Alternatif Modu destekleyecek gibi görünüyor. Bu da dock istasyonları için şarj olurken video çıkışı da verebileceği için önemli bir avantaj olabilir. 

Whatsapp