Yeni Oppo A77'den ilk görüntüler geldi

Oppo tarafından tanıtılması merakla beklenilen Oppo A77'nin ilk görselleri ve detaylı teknik özellikleri bugün kamuoyu ile paylaşıldı.

Çin menşeli ünlü akıllı cep telefonu üreticisi Oppo, pazardaki iddiasını sürdürebilmek ve mevcut modellerinin satışlarını arttırmak adına çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda orta segment kullanıcılarına da hitap etmek isteyen firma, fiyatı uygun ama içerdiği teknik özellikler hiçe sayılamaz şekilde olan bir cihaz üretmeyi amaçlıyor.

Bu bağlamda A77 olarak isimlendirdiği bir akıllı cep telefonu modeli üzerinde çalışan şirketin bu projesine ait görüntüler kamuoyuna sızdırılırken, neredeyse cihaz tanıtılmadan tüm detaylara ulaştığımızı söyleyebiliriz. Orta segmente hitap edecek olan bu cihazın kalbini Snapdragon 625 çipseti ile 4 GB kapasitesindeki RAM bellek sağlayacakken, gücünü ise 3200 mAh kapasiteli batarya verecek.

Cihazın arka yüzü çevrildiğinde 16 MP ve 13 MP olmak üzere iki farklı lens yer alacakken, cihaz 5.5 inç genişliğinde olan Full HD çözünürlüklü bir dokunmatik ekran üzerinde şekillenecek. Oppo A77 yazılım cephesinde Android 7.1.1 işletim sisteminin desteğini ardına alacakken, cihazın büyük olasılıkla sadece 64 GB dahili hafızalı bir sürümü bulunacak.

Cihazla ilgili bu bilgilerin ne kadar resmi bilgileri yansıttığı iddia edilse de, henüz tanıtılmadığını ve tanıtıldığında cihazın fiyatı, çıkış tarihi ile tüm detaylı özellik bilgilerini sizlere sunacağımızı belirtelim.

Whatsapp