Yeni OnePlus 3'e yoğun ilgi geldi

OnePlus'ın yeni amiral gemisinin ilk stokları sadece 10 dakika tükendi.

Bu hafta bir çok yeni akıllı telefon resmi olarak duyurulurken, bunlardan bir tanesi de OnePlus 3 oldu. 2014'de ilk akıllı telefon modeli OnePlus One ile pazara adım atan Çinli firmanın sunduğu dördüncü akıllı telefon olurken, ayrıca üçüncü nesil amiral gemisi modeli olmakta.

OnePlus 3, firmanın önceki amiral gemileri gibi üst seviye teknik özellikler içeriyor ve öncekilerden farklı olarak davetiye usulü olarak değil, normal kanallar üzerinden sunuluyor.

Yeni cihazın ilk parti stokları, Çin'in büyük perakende satıcılarından JD üzerinden satışa sunulmuştu ve gelen bilgilere sadece 10 dakika içerisinde tüm OnePlus 3'ler satılmış durumda. Bu satış sonrasında OnePlus, yarın itibari ile ikinci bir parti olarak cihazını tekrar satışa çıkartacak. Yarın da OnePlus 3'ün stoklarının kısa süre içerisinde tükenmesi bekleniyor.

Diğer taraftan OnePlus'ın online satış mağazasına bakacak olursak, burada da ilk stoklar tükenirken, Önümüzdeki hafta Salı günü tekrar satışa sunulacak. Fiyat ise CNY 2500 olarak belirlenmiş.

OnePlus 3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik  Optic AMOLED ekrana sahip. Ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak yer alıyor. Akıllı telefonda 6GB sistem belleği bulunuyor ve dahili veri kapasitesi de 64GB olmakta.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan OnePlus 3'ün yonga seti ise dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 olurken, akıllı telefonun arka yüzünde 16MP kamera yer alıyor ve ön kamera ise 8MP olarak belirlenmiş.

Whatsapp