Yeni Nubia akıllı telefon 19 Nisan'da duyurulacak

Nubia Z11 Mini, 19 Nisan tarihinde Çin'de düzenlenecek olan etkinlikle duyurulacak

Çinli ZTE, bir çok pazarda modelleri ile adından söz ettirirken, ayrıca alt markası olarak Nubia ismi altında da bir çok yeni ve önemli akıllı telefon satışa çıkıyor. Firma yeni bir akıllı telefon modeli sunma  hazırlıklarında ve duyuru 19 Nisan tarihinde Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenecek olan etkinlikle gün yüzüne çıkacak.

Nubia'nın ilgi gören Z11 ailesi içerisinde bir model duyurusu gerçekleştirmesi beklenirken, büyük ihtimalle bu akıllı telefon Nubia Z11 Mini adı ile tanıtılacak.

Bu yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Ayrıca cihazın hem ön hem de arkada 2.5D kavisli cam tasarımını içereceğini söyleyebiliriz.

Nubia Z11 Mini akıllı telefon 3GB sistem belleği içerirken, ayrıca cihazın dahili veri kapasitesi de 32GB olarak yer alacak. Bu kapasite microSD kart ile istenildiğinde daha da yükseltilebilecek.

2.750mAh batarya yeni akıllı telefonda bulunurken, 16MP arka kamera, Nubia Z11 Mini'nin arka yüzünde konumlandırılacak ve Selfie kamerası da ön yüzde 8MP olarak yer alacak.

Ayrıca firma yeni ve önemli bazı ipuçları da verdi ve kameralar son dönemde akıllı telefonların en önemli bileşenleri haline gelirken, bu yeni cihazda Clone Mode adındaki yeni özelliğe firma yer verecek.

Whatsapp