Yeni Nokia Telefonlar 4 Ekim'de Duyurulscskb

HMD Global, 4 Ekim tarihinde yeni Nokia akıllı telefon modellerini duyurmak için bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlik için davetiyeler göndermeye başladı.

Nokia hayranları seviniyorlar, zira HMD Global, 4 Ekim tarihinde yeni akıllı telefon modellerini duyuracağı bir etkinlik için davetiyeleri göndermeye başladı. Bu etkinlikte, yeni bir amiral gemisi akıllı telefon duyurusu yapılmayacak zira şirket, Nokia 9'un tanıtımının 2019 yılına kadar gecikebileceğine işaret etmişti. Ancak ilginç özelliklere sahip yeni orta seviye Nokia akıllı telefonları bu etkinlikte görebiliriz. 

Nitekim, HMD, kamera merkezli Nokia 9 yerine Nokia 7.1 Plus olarak da bilinen Nokia X7'yi duyuracak. Tanıtım etkinliği, Londra ve Milano gibi çeşitli Avrupa şehirlerinde gerçekleşecek olsa da, bunlar şu anda bilinen yerlerden sadece ikisi. 

Sonuç olarak, duyurusu yaklaşan Nokia akıllı telefon HMD Global için oldukça önemli bir cihaz şirket bu cihaz için birkaç global etkinlik düzenleyeceğini belirtmişti. Son birkaç haftadır internete sızan bilgiler biraz kafa karıştırıcı olmasına rağmen, Nokia 7.1 Plus, HMD tarafından piyasaya sunulan en güçlü orta seviye akıllı telefon olacak. 

Çeşitli kaynaklardan gelen ilk resim ve detayların birçoğu Nokia 7.1 Plus'ın çentikli bir ekrana sahip olacağını öne sürerken, en son bilgiler bunun aksini gösteriyor. Sonuç olarak Nokia 7.1 Plus hakkında detayları öğrenmek için iki haftamız kaldı. 

Whatsapp