Yeni Nokia Steel Limited Edition Modelleri Satışa Sunuldu

Nokia'njn akıllı saati Nokia Steel, yeni modelleri ile satışa sunuldu. Nokia Steel Limited Edition, kişiselleştirebilir renk ve kordon seçenekleri ile satışta.

Nokia, Microsoft'la,imzalanan özel anlaşma gereği üç yıl boyunca Nokia markası ile akıllı telefon piyasasından çekilmek zorunda kalmıştı. Bu anlaşma 2016 yılının sonunda bitti ve şirket, HMD Global ile Nokia markasının akıllı telefon, tablet ve giyilebilir teknoloji ürünleri üzerinde kullanımı konusunda lisans anlaşması imzaladı. Bu anlaşmanın ilk ürünleri Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 akıllı telefonlar 2017 yılı başlarında itibariyle satışa sunulmultu. 

Nokia markasının taşıyan ilk giyilebilir teknoloji ürünü cihaz ise Nokia Steel akıllı saat olmuştu. HMD Global şimdi de Nokia Steel akıllı saatin Limited Edition adıyla yeni modellerini satışa sundu. 

Tamamen Siyah ve Gül Altın renk seçeneklerine sahip yeni Nokia Steel Limited Edition akıllı saatler, Nokia'nın resmi web mağazası üzerinden satın alınabilir durumda. Nokia Steel Limited Edition Siyah modelinin fiyatı 129.50 dolar iken, Nokia Steel Limited Edition Rose Gold renk seçeneği ise 149.95 dolar fiyat etiketine sahip olarak listeleniyor. 

Her iki model için de ilave bir bilek bandı (deri) mevcut, ancak bu seçenek, tamamen Siyah versiyon için 50 $ ve Rose Gold renk seçeneği için ise 30 $ 'a varan ek maliyet demek. Daha fazla bilgi için veya sipariş vermek isterseniz, buradaki Nokia Web Mağazası bağlantısına tıklayabilirsiniz. 

Whatsapp