Yeni Nokia 3310'un en ucuz olduğu ülke hangisi?

HMD Global tarafından satın alanın Nokia 3310'un ülkemizdeki yüksek fiyatı herkesi şaşkına çevirdi. Peki ama Nokia 3310'un dünyada en ucuz olduğu ülke hangisi?

Akıllı cep telefonu üretiminin yeni ismi olarak tanımlayabileceğimiz Nokia firması, HMD Global tarafından satın alındıktan sonra önemli cihazlar geliştirdi. Ülkemizde Nokia'lı cihazların Vodafone ortaklığıyla satışa sunulacağı açıklanırken, cihazların fiyatlarının oldukça yüksek olması herkesi şaşkına çevirmişti.

Özellikle firmanın geliştirdiği nostalji cep telefonu yeni Nokia 3310 modelinin bu ay içerisinde ülkemizde satışa sunulacağı belirtilirken, fiyatının oldukça yüksek olması dikkatleri üzerine çekti. Yeni Nokia 3310 modelinin en pahalı olduğu ülke olarak karşımıza Türkiye çıkacakken, bizde sizler için gerçekleştirdiğimiz araştırmayla hangi ülkede cihazın fiyatının ne kadar olduğunu araştırdık.

Avrupa pazarında Euro'yu kullanan ülkelerde 59.90 Euro yani 240 Türk Lirası olduğu belirtilirken, ABD pazarında 49 dolar yani 172 Türk Lirası, İngiltere'de 49.99 sterlin 225 Türk Lirası ve Hindistan'da ise 71 dolar yani 250 Türk Lirası olduğu görülüyor. Bakalım bu yüksek vergi uygulaması, ülkemizde ne zaman son bulmuş olacak.

Yeni Nokia 3310 (2017)'e ait tüm teknik özellikler:

Konuşma süresi tam 22 saat olan yeni Nokia 3310'un, bekleme süresi ise 1 ay olarak açıklandı. Sarı, yeşil, gri ve lacivert renk seçenekleriyle birlikte gelecek olan cihaz, 2.4 inç genişliğindeki QVGA çözünürlüklü ekran üzerinde şekillenecek arka yüzünde 2 MP kamera yer alacak ve Nokia Series 30+ işletim sistemini kullanacak.


16 MB dahili hafıza ile birlikte gelecek olan cihazın hafızası MicroSD kart yuvası aracılığıyla arttırılabilecekken, Micro USB girişi ile birlikte şarj olabiliyor. Bluetooth bağlantı desteği olan cihazda son olarak çift SIM kart desteği de mevcut.

Whatsapp