Yeni Moto E3 akıllı telefon gün yüzüne çıktı

Lenovo/Motorola cephesinden şimdi de yeni Moto E3 akıllı telefon geldi.

Bir süredir Lenovo bünyesinde çalışmalarını sürdüren ABD merkezli cep telefonu üreticisi Motorola'dan yeni bir akıllı telefon duyurusu geldi.

Bu sene önce Moto G4 ve Moto G4 Plus modellerini duyuran arkasından da Moto Z ve Moto Z Force adındaki iki yeni üst seviye akıllı telefon modeli duyurusu gerçekleştiren firma şimdi de üçüncü nesil Moto E akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu. Bu akıllı telefonun aslında Eylül ayında duyurulması bekleniyordu, ancak görünen o ki biraz daha çabuk geldi.

Moto E3 akıllı telefon tasarım olarak firmanın daha önce duyurduğu Moto G4 modeline oldukça benzer.

Teknik özelliklerini sizlere verecek olursak eğer, Moto E3 akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve cihazın ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olmakta. Ayrıca akıllı telefonun bataryası da 2.800mAh olarak belirlenmiş.

Yeni Moto E3 akıllı telefon dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alıyor. Henüz ne olduğu belli olmazken, Moto G4'te yer alan Qualcomm Snapdragon 410'un bu cihazda da yer alabileceğini söyleyelim.  Akıllı telefonun işletim sisteminin ise Google Android 6.0 Marshmallow olduğu görülmekte.

Akıllı telefonun arkasında 8MP çözünürlükte LED flaş destekli kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. 

Bu yeni modelin Eylül ayı içerisinde dünya genelinde farklı pazarlarda satışa sunulacağı kaydediliyor.

Whatsapp