Yeni LG V30 Güncellemesi İle Beraber Cihaza V30S ThinQ Kamera Özellikleri Geldi

LG'nin amiral gemisi telefonlarından LG V30 için LG V30S ThinQ modelinde yer alan yapay zeka destekli kamera özelliklerini içeren yeni bir sistem güncellemesi geldi.

Hatırlayacağınız üzere Güney Koreli şirket LG, LG V30S ThinQ modelini geçen ay düzenlenen Mobile Dünya Kongresi (MWC) 2018'de resmen tanıtmış ve hemen ardından piyasaya sürmüştü. LG V30S ThinQ modeli benzersiz kamera özellikleri ile beraber geliyordu. Güney Koreli şirket bu kamera özelliklerini LG V30 ve V30 Plus modellerine getireceğini söylemişti. Şimdi ise sözünü yerine getiriyor gibi görünüyor.

Kore'den gelen raporlara göre LG tarafından övgüyle anlatılan V30S ThinQ'nun AI kamera özelliklerinin çoğunu içeren bir güncelleme şuanda LG V30 için gönderiliyor. LG şuanda bu yeni güncellemeyi Güney Kore'deki kullanıcılar için dağıtmaya başlamış olsa da önümüzdeki haftalarda daha fazla pazarda dağıtılacağını söyleyebiliriz.

Yukarıdaki resimde yer alan değişiklik listesine bakacak olursak:

  • Kamera uygulamasına Q Lens, AI kamera, Parlak kamera, Q Ses ve Google Asistan özellikleri eklendi
  • Cacao bank için parmak izi uyumluluğu geliştirildi
  • Geliştirilmiş yeniden başlatma
  • Google Drive artık 4 GB'den büyük dosyaları indirmeyi destekliyor
  • Mesajı alırken titreşim olmaması sorunu düzeltildi
  • Geliştirilmiş arama kalitesi

Ayrıca, güncellemenin 821 MB civarında bir boyuta sahip olduğunu da söyleyelim. Güncelleme şuanda Güney Kore'de bulunan LG V30 modelleri için OTA üzerinden dağıtılmaya başladı. Güncellemenin ülkemize gelmesi birkaç haftayı bulabilir. Bu sebeple önümüzdeki hafta ara ara cihazınızın sistem güncelleme menüsünden güncelleme kontrolü yapmayı unutmayın.

Whatsapp