Yeni LeEco Le S3 akıllı telefon AnTuTu'da göründü

LeEco Le S3 akıllı telefon şimdi de AnTuTu'da farklı yonga seti ile ortaya çıktı.

LeEco, devamlı olarak akıllı telefon pazarında yükseliş gösteren Çinli firmalardan bir tanesi de son iki senede sunduğu bir çok modelle adından söz ettirirken, ayrıca dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon üreticisi olma özelliğine de sahip.

Firma Çin'in ardından gözünü Amerika Birleşik Devletlerine dikerken, kısa süre önce LeEco Le Pro3 ve Le S3 adında iki akıllı telefon modelini duyurmuştu. Şimdi de Le S3 adı ile yeni bir akıllı telefon daha ortaya çıktı. Bu yeni akıllı telefonun teknik özellikleri benchmark uygulaması AnTuTu üzerinden geldi.

AnTuTu'ya göre LeEco S3 akıllı telefon 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın ekran büyüklüğü hakkında ise bilgi ise bulunmuyor. Diğer taraftan akıllı telefon gücünü ise MediaTek tarafından geliştirilen on çekirdekli işlemcili MT6797 Helio X20 yonga setinden almakta.

Yeni akıllı telefon Google'ın Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 4GB sistem belleğine sahip olan LeEco Le S3'ün ayrıca dahili veri kapasitesi 64GB olmakta. Cihazın arka yüzünde 21MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 8MP olmakta. Ayrıca LeEco S3'ün AnTuTu skorunun da 95.000 olduğunu belirtelim.

Leco Le S3, ABD pazarında Qualcomm Snapdragon 652 ve 16MP arka kamera ile duyurulmuştu.

Whatsapp