Yeni iPhone'da renk seçenekleri daha fazla olabilir

Akıllı telefon üretiminin en güçlü isimlerinden olan Apple firması, iPhone SE 2'yi oldukça renkli bir şekilde dizayn edebilir.

Akıllı telefon üretiminin önemli ismi olarak karşımıza çıkan Cupertino merkezli Apple firması, iPhone X'in devamı niteliğinde olacak yeni akıllı cep telefonları üzerinde çalışıyor. Bu cihazlarla ilgil birçok yeni bilgi kamuoyunda konuşulmaya başlanılırken, şimdilerde ise cihazlarla ilgili şaşırtıcı bir bilgi kamuoyuna yansıdır.

Rosenblatt analisti Jun Zhang tarafından kamuoyuna servis edilen habere göre LCD ekran paneli üzerinde şekillenen cihaz 3 farklı renk seçeneğine sahip olacak. Firmadan gelen bilgilere göre cihaz sarı, mavi ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle birlikte gelecekken, tıpkı iPhone 5C gibi oldukça renkli bir seriye sahip olacak.

Eğer bu bilgiler doğruysa uygun fiyatlı yeni iPhone modellerinin oldukça şık ve tatlı bir görünüme sahip olabileceğini ve cam sırtının ise kablosuz şarj imkanını tanıyacağını söyleyebiliriz. 

Öte yandan uzun zamandır sektörde 2018 model uygun fiyatlı iPhone modelinin çentikli ekranla birlikte geleceği konuşuluyordu. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre cihazın sanıldığı gibi çerçevesiz ve çentikli ekranla şekillenmeyeceği, iPhone 8'de kullanılanılan ekran panelinin kullanılacağı belirtildi.

Whatsapp