Yeni iPhone SE'ye ait en iddialı sızıntı geldi

Henüz tanıtılmayan akıllı telefon modelleri için çeşitli aksesuar üretimi gerçekleştiren Olixar firması, şimdilerde ise iPhone SE 2 modelinin ekran koruyucu filmini doğruladı.

Akıllı telefon üretimi dünyasının en önemli üreticileri arasında yer alan Apple firması, 2018 yılının ilk çeyreğinde en çok satan akıllı telefon unvanını iPhone X modeliyle elde etmeyi başarmıştı. Bu başarısının ardından rakiplerine korku salan ve önümüzdeki yıl satışa sunacağı akıllı cep telefonu modellerinin hazırlığına başlayan ekip, sadece amiral gemisi telefon modelleri değil giriş seviyesi için uygun fiyatlı bir iPhone modeli de geliştirmeyi hedefliyor.

Bu bağlamda çalışmalarını gerçekleştiren şirket iPhone SE 2 ya da diğer adıyla iPhone SE (2018) isimli bir model üzerinde çalışırken, bu modelle alışıldığın dışında işler başarmayı amaçlıyor. Şirket iPhone SE 2 isimli modelinde çentikli bir dokunmatik ekran paneli kullanmayı hedeflerken, ayrıca cihazın kasa tasarımını camdan dizayn edip kablosuz şarj özelliğine de izin vermeyi hedefliyor.

Bu özelliği ile birlikte cihaz çok daha şık bir görünüme kavuşacakken, modern bir çerçeve ve oldukça kaslı bir yapıya kavuşacak gibi duruyor. Şirketin bu cihazda parmak izi okuyucusu yerine yüz tanıma teknolojisine yer vermesi beklenilirken, birçok cihaza ait tanıtılmadan aksesuar üretimi gerçekleştiren Olixar firması şimdilerde ise iPhone SE 2'ye ait olduğunu iddia ettiği ekran koruyucusu görüntüsünü paylaştı.

Paylaşılan ekran camı görüntüsünü ele aldığımızda cihazda 3D Touch özelliğinin bulunmayacağını ve ayrıca yüz tanıma teknolojisini içereceği doğruladığını söyleyebiliriz. Bakalım büyük bir merakla beklenilen yeni iPhone SE, pazarda önemli başarılar elde etmeyi başarabilecek mi?

Whatsapp