Yeni İPhone SE, Ağustos Ayı Sonunda Duyurulabilir

Apple'ın yeni bir iPhone SE modeli üzerinde çalıştığı ve bu cihazı Ağustos ayının sonlarında resmi olarak gün yüzüne çıkaracağı iddia ediliyor.

Apple iPhone SE, büyük kardeşleri İPhone 6S ve İPhone 7 serisinin gölgesinde kalsa da bu küçük canavar hatırı sayılır bir hayran kitlesini etrafında toplamayı başarıyor. Aslında son müşteri memnuniyeti anketlerine göre İPhone SE listesinin en başında yer alıyor, konuyla ilgili yapılan anketlerde okuyucuların yüzde 84'ü İPhone SE akıllı telefonlarını 2017'de yenilemek istiyor. Veya başka bir deyişle, kullanıcılar iPhone SE'yi gerçekten çok seviyor.

Çinli analist Pan Jiutang'ın İPhone SE'nin bir halefinin yakında gelmeyeceği yönündeki tahminleri hayal kırıklığına neden olmuştu. Ancak tüm umutlar henüz tükenmedi. Fransız web sitesi iGeneration, kaynaklarının tam tersini iddia ettiğini ve bir iPhone SE halefinin aslında oldukça yakın bir zamanda geleceğini iddia ediyor.

İphone 8 Ekim Ayında Özel Bir Etkinlikte Tanıtılacak


 Veya daha net olmak gerekirse, yeni İPhone SE Ağustos ayı sonunda tanıtılacak. Görünüşe göre Apple, bu yıl sonbahar dönemindeki cihaz duyurma periyodunu yaymakta ve yeni telefonları tanıtmak için iki ayrı etkinlik düzenleyecek. Ağustos ayının sonlarında İPhone SE2 ya da adı her ne olacaksa piyasaya sürülecek. İPhone 8 ise Ekim ayında gün yüzüne çıkacak. İlginçtir ki İPhone 7S ve İPhone 7S Plus ile ilgili olarak hiç bir söylenti bulunmuyor. 

Yeni İPhone SE modelinin, orjinal İPhone SE modeline göre 90€ daha ucuz olacağı ve Avrupa'da 399€ fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. Bu büyük olasılıkla ABD para birimi cinsinden 400 $ 'a çevrilecek. İPhone SE'nin ilk 500$ fiyat etiketi göz önüne alındığında oldukça rekabetçi bir fiyata sahip olacağı dönüşüyor. 

Whatsapp