Yeni iPhone 8 Ekran Koruyucusu, Telefonun Tasarımını Doğruladı

Apple'ın onuncu yıldönümü iPhone modelinin tasarımı hala merak konusu olmaya devam ediyor. Ortaya çıkan ekran koruyucu ise bu konuda önemli ipuçlarını ortaya çıkarıyor.

IPhone 8'in resmi olarak duyurulmasına hala birkaç ay daha var, ancak son haftalarda internete giren sayısız sızıntı bize Apple'ın 10'uncu yıldönümü iPhone modeli için ne hazırladığına dair oldukça iyi bir fikir verdi. iPhone 8 temperli cam ekran koruyucu, İPhone 8 görseli ile birlikte çevrimiçi olarak Cuma günü bir kez daha listelendi. 

MobileFun'daki ürün sayfasında; "Olixar tarafından iPhone 8 için üretilen bu ultra ince tam ekran eğimli temperli cam ekran koruyucusu, tek bir pakette tokluk, yüksek görünürlük ve hassaslık sunuyor. Ürün ayrıca Siyah telefonlar için uçtan uca ekran koruması sunar" açıklaması dikkat çekiyor. 

İşte MobileFun'ın İPhone 8 temperli cam ekran koruyucu ürünü listelemek için kullandığı görüntü: 

Ekran koruyucusu sadece üst tarafında, kamera ve hoparlör için kesitler var. Ayrıca beklenildiği üzere ana ekran butonu için herhangi bir kesit yok ve bu da ana ekran butonunun İPhone 8'de yer almayacağı iddialarını destekliyor. Ayrıca, alt ve üstteki çerçevelerin kaldırılmış olması daha fazla ekran alanı sunuyor olacak. Bu da, aynı gövde büyüklüğünde daha büyük ekranlı akıllı telefon demek. Kısacası, Mayıs ayı sonlarından itibaren gelen iDrop News sızıntısıyla mükemmel bir uyum sağlıyor.

Ne yazık ki yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere Apple hayranlarını üzen tasarım detayı üst taraftaki kamera, hoparlör ve sensörler için ayrılan alan olacak ancak bu mevcut teknoloji ile belki de uygulanabilecek maksimum ekran gövde oranı demek. Apple'ın bir sonraki İPhone etkinliği şimdiden heyecanla bekleniyor. Bakalım Apple, Eylül 2017'de tanıtacağı yeni İPhone'lar ila bu beklentilerin ne kadarını karşılayacak. 

Whatsapp