Yeni İPhone 7 Tanıtıldı

Apple'ın 2017 model yılına ait yeni akıllı telefonu İphone 7 az önce yapılan tanıtımla resmiyete kavuştu.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, aylardır gündemden düşmeyen yemi İphone akıllı telefonlarını nihayet gün yüzüne çıkardı. Hakkında bir çok iddia ortaya atılan İphone 7, resmi olarak tanıtıldı. İphone 7 hakkında tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. 

İphone 7, Apple'ın Silikon Vadisinde düzenlenen tanıtım etkinliğinde resmi olarak tanıtıldı. 4.7 inç büyüklüğünde full HD 1080P ekrana sahip olan İphone 7, 7.000 serisi alüminyum gövdesi ile İphone 6S modellerine benzer bir tasarıma sahip. Fark olarak ise iki yeni renk seçeneği dışında daha belirgin olan anten bantları dikkat çekiyor. 

İphone 7, Apple'ın tasarladığı Apple A10 işlemci ve 2GB RAM'den güç alıyor. Baz modelinde 32GB dahili depolama alanına yee verilen İphone 7, ayrıca 128GB ve 256GB dahili depolama alanına sahip iki versiyona daha sahip. Dual arka kameraya sahip olan İphone 7, truetone dörtlü led flaşı sayesinde İphone 6s'e oranla önemli ölçüde gelişmiş fotoğraf ve video çekme yeteneklerine sahip. Ayrıca İphone 7 ile 4K 60fps video kaydı yapmak da artık mümkün. İphone 7, 7MP HD Facetime ön kameraya da sahip. 

10 Eylül'de ön siparişe sunulacak olan Apple İPhone 7, 16 Eylül tarihinden başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere raflardaki yerini alacak. Gold ve Silver renklerine ek olarak Jet Black ve Mat siyah  olmak üzere iki yeni renk seçeneğine daha kavuşan Apple İPhone 7, 649$'dan başlayan fiyat etiketi ile tüketicilere sunulacak. 

Whatsapp