Yeni iPad modeller bu tarihte gelebilir

Apple, Nisan ayı başında merakla beklenen yeni iPad tablet modellerini sunabilir.

Akıllı telefon ve tablet pazarının lider isimlerinden olan Apple, her sene yeni cihazlarını pazara sunuyor. Geçtiğimiz sene ise sadece Mart ayında 9.7" ekrana sahip iPad Pro modelini pazara sunan firma, bu sene ise iddialara göre yeni bazı iPad tablet modelini pazara sunacak. Henüz bu yeni tabletlerin tam olarak hangi tarihte duyurulacağına yönelik kesin bir bilgi ise bulunmamakta.

Daha önce gelen bilgiler yeni iPad tabletlerin Yaz aylarında ya da ilk bahar içerisinde duyurulabileceği şeklindeydi. Yeni gelen bilgiler ise Nisan ayı başında bu yeni iPad tabletlerin gün yüzüne çıkabileceği şeklinde.

Apple, bilindiği üzere bir süredir yeni üssünün inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Apple Park adı ile gelen ve açılışı geciken bu yeni üssün açılış tarihi 4 Nisan olurken, iddialar da bu açılış tarihi nedeni ile aslında çok daha önce Mart olarak belirlenen iPad etkinliğinin Nisan ayına ertelendiği yönünde.

İddialara göre Apple'ın sunacağı bu yeni tablet modellerinden birisi 12.9" ekran ile gelecek olan iPad Pro olacak. Ayrıca Apple, 10.5" ekran içeren bir başka iPad Pro modelini de pazara sunabilir. Diğer bir model ise 9.7" ekran ile gelecek ve giriş seviyesi olacak olan bu yeni iPad, daha önce sunulan iPad Air 2'nin yerini alacak.

Ayrıca firmanın dördüncü bir model olarak 7.9" ekran içeren iPad Mini 5'i de duyurabileceğini belirtelim.

Whatsapp