Yeni İddialar Vivo X9'un Dual Ön Kamera ile Geleceği Yönünde

Vivo'nun yeni kamera odaklı akıllı telefonu Vivo X9'un dual Ön kameraya sahip olacağı iddia ediliyor. Vivo X9, ön ve arka yüzünde dual kamera ile gelebilir.

Son dönemde Çin pazarında Oppo ile birlikte yükselen iki firmadan biri olan Vivo'nun yeni kamera odaklı akıllı telefonu hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Hatırlayacağımız üzere geçtiğimiz günlerde gelen bilgilerde Vivo X9 adıyla satışa sunulacak olan cihazın dual arka kameraya sahip olacağı bilgisi internete sızdırılmıştı. Yeni gelen iddialara göre Vivo X9, ön yüzünde de dual kamera ile gelecek. 

Ayrıca önümüzdeki ay resmi duyurusu yapılacak olan Vivo X9 hakkında gelen iddialara göre kamera canavarı bu telefon 6GB RAM içerecek. Vivo X9'un 4GB RAM'e sahip versiyonunun ise 17 Kasım tarihinde resmiyet kazanacağına dair bilgiler daha önce gelen haberlerde ortaya çıkmıştı. Vivo X9'un diğer teknik özellikleri arasında ise Qualcomm'un Snapdragon 635 yonga seti ve 64GB dahili depolama alanı bulunuyor. 

Vivo X9'un arka kameraları Sony IMX260 kamera sensörüne sahip olacak ve Samsung Galaxy S7, S7 Edge, S7 Active ve üretimi durdurulan Note 7 akıllı telefonlarda olduğu gibi  Dual Pixel lens teknolojisi kullanılacak. Bu noktada Vivo X9'un ön kamera, batarya ya da ekranı hakkı da herhangi bir bilgiye sahip değiliz. 

Tabi ki bu bilgiler şimdilik sadece Weibo üzerinden gelen sızıntı bilgiler ve henüz resmi olarak doğrulanmadı. Vivo X9 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ettikçe sizlerle paylaşacağız. Bizimle kalın..

Whatsapp