Yeni İddialar Samsung Galaxy S8'in Yüz Tanıma Özelliğine Sahip Olacağı Yönünde

Galaxy S8 söylentilerinin ardı arkası kesilmiyor. Parmak izi ve İris tarayıcı gibi güvenlik özelliklerine ek olarak şimdi de Galaxy S8'in Yüz Tanıma özelliğine sahip olacağı iddia ediliyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz yıl yaşadığı Galaxy Note7 fiyaskosunun yaralarını yeni amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri ile sarmayı planlıyor. Haklarında bir çok bilgi ve belgenin internete sızdırıldığı Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın yeni özelliklerine dair yeni ayrıntılar ve iddialar gelmeye devam ediyor. 

Bilindiği üzere Samsung Galaxy S8, ön yüzünde iris tarayıcı ve telefonun arka tarafına taşınan parmak izi okuyucu sensörü ile yüksek güvenlikli biyometrik kimlik doğrulama özelliklerine sahip olacak. Ancak bugün n ortaya çıkan bilgiler güvenlik önlemlerinin bu kadarla da sınırlı kalmayacağı yönünde. Yeni iddialar, Samsung Galaxy S8'in Yüz Tanıma özelliği ile geleceğini belirtiyor. 

Gelen haberlere göre bir Samsung yetkilisi, "Hız ve doğruluk gibi iris taramasının bazı sınırları nedeniyle Galaxy S8'e yüz tanıma özelliği eklemeye karar verdik" dedi. "Bir yüz tarayıcı ile, telefonun kilidini açmak 0,01 saniyeden daha az sürecektir."

Güney Kore'nin önde gelen teknoloji devlerinden Samsung'un yeni yüz tanıma teknolojisini içeren Galaxy S8 prototiplerini test etmeye zaten başladığı iddia ediliyor. Yeni amiral gemisi Galaxy S8'in daha büyük ekranlı Galaxy S8+ modeli ile birlikte 29 Mart tarihinde resmi olarak tanıtılması ve tanıtımdan yaklsşık bir ay sonra raflardaki yerini alması bekleniyor. 

Whatsapp