Yeni HP Elite X3 Windows Akıllı Telefon Yakında Piyasaya Çıkabilir

Hp'nin Windows 10 Mobile işletim sistemi ile satışa sunduğu amiral gemisi akıllı telefonu Elite X3'ün yeni bir versiyonu MWC 2017'de gün yüzüne çıktı.

Geçtiğimiz yıl MWC 2016'da, HP çok ilginç bir cihaz açıkladı: Windows 10 Mobile ile çalışan 6 inç ekrana sahip su geçirmez bir akıllı telefon olan Elite X3., Şimdi ise şirket görünüşe göre Elite X3'ün halefi üzerinde çalışıyor ve bu yeni akıllı telefon çok yakında piyasaya sunulabilir. 

Pc World, MWC 2017 etkinliğinde HP standında cam bir muhafaza içinde sergilenen yeni HP Windows akıllı telefonu görüntüledi. Bildirildiğine göre bir HP sözcüsü, bu cihazın şirketin "x3 platformunun gelecek senaryolarını" nasıl gördüğüne dair iyi bir örnek olduğunu söyledi. Şu anda cihaz hakkında başka bilgi yok, bu nedenle ne zaman resmi olarak duyurulacağını bilmiyoruz. Ancak yine de HP'nin yakın zamanda bu cihazla ilgili daha fazla bilgiyi paylaşacağı düşünülüyor. 

Henüz duyurusu yapılmamış olan yeni HP akıllı telefonu, orijinal Elite x3'ten çok farklı görünmüyor, ancak birkaç farklı noktayı sizlerle paylaşmak isteriz. Örnek olarak yeni akıllı telefonun ön yüzündeki ekran çerçeveleri, Elite X3'e göre çok daha ince ve ön kamera da telefonun sol tarafına taşınmış. Üstelik, telefonun orijinal x3'te olduğu gibi alt hoparlöre sahip olmadığı görülüyor. Bununla birlikte, Windows 10 Mobile, açıkça (ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde) akıllı telefonun işletim sistemi olarak görünüyor.

Geçen yıl piyasaya sürülen Elite x3'ün Quad HD ekran, Snapdragon 820 işlemc ve 4 GB RAM gibi üst düzey özelliklere sahip olması nedeni ile cihazın yeni versiyonunun da üst düzey özellikler sunmasını bekliyoruz.

Whatsapp