Yeni Google Play 10.2.06 APK Dosyası Yayınlandı

Google yayınladığı yeni bir güncellemeyle Google Play Store uygulama mağazasının sürümünü 10.2.06'ya yükseltti.

Bu haftanın başlarında Google, Play Store uygulamasını 10.1.30 sürümünü yayınlamıştı. Ardından ise Play Store 10.2.05 güncellemesi yayınlanmıştı. Elbette bu güncellemelerin içerisinde hangi büyük değişikliklerin yapıldığı tam olarak bilinmiyor olsa da arka planda birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesinin yapıldığını söyleyebiliriz. Bu güncellemelerin ardından ise bugün itibariyle Google Play Store 10.2.06 APK dosyası indirilebilir olarak yayınlandı.

Sürüm numarasından yola çıkarak güncellenmiş Play Store 10.2.06 güncellemesinin bir önceki 10.2.05 güncellemesinden çokta farklı olmadığını söyleyebiliriz. Küçük hata düzeltmeleri barındıran yeni sürümü hemen kurmasanız da bir sıkıntı yaşamazsınız. Yinede dilerseniz haberin devamında yer alan bağlantı üzerinden yeni Play Store APK dosyasını cihazınıza indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

BURAYA tıklayarak Google Play Store 10.2.06 APK dosyasını Android cihazınıza indirebilir ve yükleyerek sizde en güncel Play Store uygulama mağazasını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Güncellemeyi yükledikten sonra herhangi bir hatayla karşılaşırsanız daha önceki haberlerimizde yer alan eski sürüm Play Store APK dosyalarını indirebilir ve onları yüklemeyi deneyebilirsiniz. Güncellemenin ardından herhangi bir farklılık görürseniz yorumlarda yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.

Whatsapp