Yeni Galaxy S Serinin, "10" Yerine "X" Olarak Adlandırılacağı İddia Ediliyor

Samsung'un önümüzdeki yıl piyasaya sunacağı teni Galaxy S serisi akıllı telefonlarında Galaxy S 10 yerine "X" adını kullanacağı iddia ediliyor.

Romalılar, dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinin pazarlama departmanlarını ele geçirmiş olabilirler. Yeni bir söylentiye göre Galaxy S9'un Samsung Galaxy S serisinin son üyesi olacağını ve önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan Galaxy S9 halefinin Galaxy X adını alarak geleceği iddia ediliyor. 

Aslında Galaxy X ismi, şirketin 2018 yılında piyasaya sunacağı fakat daha sonra yapılan açıklamalarda 2019 yılına kaldığı anlaşılan Samsung'un katlanabilir ekranlı akıllı telefonunun taşıyacağı iddia ediliyordu. Ancak bu bilgi resmi olarak doğrulanmamıştı. Tabii ki, bir sonraki amiral gemisinin katlanabilir olması ihtimali de var, ancak bu pek mümkün görünmüyor. 

Her halükarda, Galaxy S10 yerine Galaxy X adı getirilebilir. Ancak yine de Galaxy S ismini terk etmek Samsung'a marka bilinirliği noktasında çok şey kaybettirecektir. Ayrıca Galaxy SX adı kulağa pek hoş gelmiyor. Ayrıca böyle bir isim bir sonraki yılda yeni bir isim sorununu da beraberinde getirecektir. Galaxy SXI ismi daha da kötü görünüyor gibi. Bunun yerine Galaxy X ve sonrasında Galaxy XI adları daha kulağa daha mantıklı geliyor. 

Samsung'un tüm bu seçenekleri göz önünde bulundurduğuna eminiz. Ayrıca Galaxy S9 duyurusu yapıldıktan sonra buna karar vermek için bir yıl gibi bir süreye sahip olacak. Galaxy S 10 veya Galaxy X ismi şirket için önümüzdeki yılın sorunu gibi görünüyor. Ayrıca Samsung, Apple'ın İPhone X'ten sonraki modeline vereceği ismi de dikkate alacaktır. 

Whatsapp