Yeni Galaxy J7 (2017) Modeli Farklı Tasarım ve Renkleri İle Görüntülendi

Bu yıl piyasaya sunulması beklenen yeni Galaxy J7 (2017) modeline ait en son sızdırılan görseller bizlere farklı renk ve tasarım anlayışının bu cihazda olacağını gösteriyor.

Samsung, fiyatına oranla mükemmel bir kalite sunan Galaxy A (2017) serisi cihazları ile piyasada milyonlarca adet satmayı başarıyor. Galaxy J serisi ile de bütçe dostu cihazları yüksek kalitede satmayı amaçlayan firma satış rakamları ile de bunu başardığını bizlere gösteriyor.

Yeni özellik sızıntısı eğer gerçekse yakında piyasaya çıkacak olan Galaxy J7 (2017), mükemmel bütçe dostu ürün serisine layık üye olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve en yeni render görselleri bizlere cihazda sadece donanım iyileştirmelerinin olmayacağını gösteriyor. Samsung, değişen tasarım ve renk anlayışı ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı düşünüyor.

Güvenilir kaynaklardan birisi olan Roland Quandt, resmi tanıtım öncesinde akıllı telefonun en son yeni bir görüntü görüntüsünü Twitter üzerinden paylaştı. Bu görsellerin doğru olduğunu düşünürsek, Samsung, J7 (2017) modelinde ilginç bir yeni tasarıma gidecek gibi duruyor.

Önceki modellerin aksine, anten hatları ilginç bir şekilde yerleştirilmiş. Ayrıca cihazda bir önceki seriye göre daha farklı renklerde yine kullanıcıların beğenisine sunulacak. J7 (2017) modeli bir önceki modele göre sadece çerçeve olarak değil tamamen kasa olarak metal materyale sahip olacak. Galaxy J7 (2017) modelinde yer alan diğer önemli geliştirmeler arasında, 1080p Full HD ekran, 13 MP ön kamera, bir parmak izi sensörü ve geliştirilmiş LTE, pil ve RAM yer alacak.

Hatırlatma yapmamızda fayda var ki, yakın zamanda ABD'de piyasaya sürülen J7 V veya J7 Prime modelinden bahsetmiyoruz. Muhtemelen Haziran ayında piyasaya çıkacak olan J7 (2017) ana varyantından bahsediyoruz.

Whatsapp