Yeni Galaxy J3, gelecek ay satışa sunulacak

Samsung, gelecek ay yeni nesil Galaxy J3 akıllı telefonunu pazara sunacak.

Her sen yeni modellerle, akıllı telefon pazarında zirvedeki yerini koruyan Güney Kore devi Samsung, gelecek ay içerisinde yeni modellerini pazara sunmaya başlayacak ve gelen bilgilere göre bu cihazlardan birisi de Galaxy J3 adındaki yeni giriş seviyesi model olacak. Bu yeni Galaxy J3'ün hemen Ocak ayı başında raflardaki yerini alacağı ifade ediliyor.

Samsung'un yeni nesil Galacy J3 akıllı telefonu gelen bilgilere göre 6 Ocak tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde cep telefonu operatörlerinden Sprint, Boost Mobile ve Virgin Mobile üzerinden satışa çıkacak.

Cihazın teknik özelliklerine bakarsak eğer, Galaxy J3 akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın ekran çözünürlüğünün ise 1280x720 piksel HD olacağı kaydediliyor. Akıllı telefon ayrıca gücünü de Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 430 yonga setinden alacak.

Yeni Samsung Galaxy J3 akıllı telefonun sistem belleğinin 2GB ve dahili veri kapasitesinin de 16GB olacağını söyleyebiliriz. Bu kapasite ayrıca microSD kart desteği ile arttırılabilecek. İşletim sistemi olarak cihaz Google'ın Android 6.0 Marhmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

5MP arka kamera içerecek olan Samsung Galaxy J3'ün önünde de 2MP kamera yer alırken, batarya ise 2.600mAh olarak konumlandırılacak.

Whatsapp