Yeni Galaxy A5 ve Galaxy A7 Modelleri WiFi Sertifikasında Ortaya Çıktı

Samsung'un her yıl düzenli olarak yenileyerek piyasaya sunduğu Galaxy A serisinin iki yeni üyesi Galaxy A5 2018 ve Galaxy A7 2018 WiFi sertifikasında ortaya çıktı.

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Wi-Fi Alliance, iki yeni Samsung telefonuna gereken WiFi sertifikasını verdi. Ürünlerin model adları SM-A530F ve SM-A730F olarak görünüyor. Bu iki modelin Samsung tarafından her yıl yenilerek tanıtılan Galaxy A serisine ait iki yeni cihaz olduğu düşünülüyor. Yani bu cihazların Samsung Galaxy A5 2018 ve Samsung Galaxy A7 2018 olduğunu söyleyebiliriz.

Ortaya çıkan WiFi Alliance belgelerine göre, her iki telefonda da Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi bulunacak. Elbette bu iki cihaz Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile beraber kutudan çıksalardı daha iyi olurdu. Samsung zaten bilindiği üzere Galaxy A serisi akıllı telefonlarını bir önceki işletim sistemi ile piyasaya sürüyor ve ardından yeni işletim sistemi için güncelleme veriyor.

2017 yılının başında tanıtılan Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 modellerinin hepsi Android 6.0 Marshmallow ile beraber gelmişti ancak hemen ardından Android 7.0 Nougat güncellemesi almaya başlamıştı. Her firmanın kendisine has güncelleme stratejisi olduğu gibi bu durum içinde Samsung'un bir güncelleme stratejisi diyebiliriz.

Ortaya çıkan WiFi sertifikası listesine göre Galaxy A5 2018 ve Galaxy A7 2018 modelleri Wi-Fi 802.11 a / b / g / ac sertifikasına sahip olacak. Daha önce elde edilen bilgilere göre yeni Galaxy A5 2018 ve Galaxy A7 2018 modelleri ön tarafta çift kamera kurulumuna sahip olacak. Çerçevesiz ekran tasarımına sahip olması beklenen modellerde bu sebeple parmak izinin arkada yer alacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp