Yeni Emporio Armani akıllı saat modeli duyuruldu

Saat dünyasının önemli üreticileri arasında yer alan Emporio Armani firması, yeni akıllı saat modeli Armani Connected 2018'in duyurusunu gerçekleştirdi.

Saat üretimi denildiğinde akla gelen ilk isimler arasında yer almayı başaran Emporio Armani firması, yeni akıllı saat modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin geliştirdiği yeni nesil akıllı saat modeli Emporio Armani Connected 2018 ismiyle birlikte duyurulurken, önceki modele göre birçok önemli yeni özellikler içeriyor.

Birbirinden şık tasarımlarıyla birlikte tanınan İtalya merkezli Emporio Armani şirketi, bu akıllı saatinde daha önceki modelde olduğu gibi Wear OS (Android Wear) işletim sistemine yer veriyor. Emporio Armani Connected 2018 isimli akıllı saat modelinde Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 2100 yonga setine yer verilirken, 1.19 inç genişliğindeki AMOLED dokunmatik ekran paneli üzerinde şekilleniyor.

Hem Android hemde iOS platformlu akıllı telefon modelleriyle birlikte çalışabilen akıllı saat, ayrıca 30 metre derinliğe kadar su geçirmiyor. Kalp atış hızı ölçme sensörünü bünyesinde barındıran akıllı saat, GPS sensörü ile ek fitness takip sensörlerini de içeriyor. Google Assistant isimli Google'ın sesli asistanı ile birlikte yönetilebilen cihaz, tıpkı Apple Watch isimli akıllı saat serisinde olduğu gibi değişen gövde ile kayış kombinasyonlarını içeriyor.

Günlük yaşamda ve iş hayatında rahatlıkla kullanılabilecek kombinasyonları bulunan akıllı saat modeli paslanmaz çelik kasa ile birlikte gelirken, gümüş, altın ve siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneğini içeriyor. Temmuz ayının sonuna doğru 295 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan Emporio Armani Connected 2018'in, en pahalı kombinasyon seçeneği ise 395 dolara satışa çıkacak.

Whatsapp