Yeni Bir Xiaomi Telefonu MDE 2 Kod Adı İle Ortaya Çıktı

Ortaya çıkan yeni bir Xiaomi cihazı MDE 2 kod adına sahip ve bu yeni Xiaomi cihazı büyük ihtimalle Mi Mix 2 modeli olacak gibi görünüyor.

Weibo, MDE 2 model numarası ile ortaya çıkan yeni bir Xiaomi cihazı hakkında bilgiler verdi. Xiaomi cihazlarının kod adları arasında bir ilişki kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bu oraya çıkan yeni cihazın Mi Note 3 veya çerçevesiz Mi Mix 2 olabileceğini düşünüyoruz, ancak ikinci ihtimale doğru yönelmek daha doğru bir tercih olabilir. Belki de bu sefer Sharp'in yeni akıllı telefonuna benzeyen gerçekten çerçevesiz ekran görürüz. Ayrıca, bu yeni cihazın MIUI 9 ile birlikte piyasada yerini almasını bekliyoruz. Yeni arayüz MIUI9 özellikle MIUI 8'e kıyasla eksiksiz bir görsel revizyon ve yeni özellikleri beraberinde getirmesi bekleniyor.

Gerçek şu ki Mi Mix, şirketin amiral gemisi konumuna mevcut Mi 6'dan çok daha fazla uygun görünüyor. Önceki bir rapora bakarak, bu gizemli cihazın Mix'in bir sonraki sürümü olabileceğini 18: 9 en boy oranınından yola çıkarak söyleyebiliriz. 

İnsanların kafasında yer edinen Çinli şirketin diğer önemli markaları kopyaladığı düşüncesinin aksine, Xiaomi aslında kendi yenilikçi fikirlerine çok fazla zaman ve para ayırıyor. Mi Mix gibi bir cihazın ortaya çıkmasına sebep olan durum budur ve muhtemelen yakın gelecekte bunu ön plana çıkaracak şey de bu olacaktır.

Ülkemizde 2.500 Lira civarında ithalatçı firma garantisi ile satılan Mi Mix modeli şuanda çok fazla ilgi görmese de büyük ekran seven bir çok kullanıcı tarafından tercih edilen bir model olmuş durumda. Mi Mix 2 modeli de piyasaya çıktıktan sonra ülkemizde eminiz ki ithalatçı garantili olarak satılmaya başlanacaktır.

Whatsapp