Yeni bir üst seviye Cool akıllı telefon geliyor

Coolpad ve LeEco yeni bir üst seviye Cool akıllı telefon sunma hazırlıkları içerisinde.

İki Çinli akıllı telefon üreticisi CoolPad ve LeEco bir süre önce güçlerini birleştirmiş ve ilk akıllı telefon olarak da Cool1 Dual adındaki bir cihaz resmi olarak duyurularak pazara sunulmuştu. Görünüşe göre yeni bir akıllı telefon daha bu iki firmanın ortaklığında geliyor ve yeni cihaz Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefonun görselleri de TENAA üzerinden gelirken, henüz isminin ne olacağına dair bilgi bulunmamakta. Ancak akıllı telefonun görsellerine baktığımızda LeEco'nun bir süre önce sunduğu Le Pro 3 modeline benzer tasarım dikkat çekiyor.

Akıllı telefonun önünde fiziksel Home tuşu bulunmuyor. Arkasında ise orta üst kısımda kamera yer alırken, kameranın yanında LED flaş atında da parmak izi tarayıcısına yer verilmiş. Cihazın arka al kısımda ise Cool logosu yer almakta.

Yeni Cool akıllı telefonun teknik özelliklerine bakarsak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Cihaz 4GB ve 6GB olarak iki farklı sistem belleği seçeneği ile pazara sunulacak. Ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB / 128GB olarak üç farklı şekilde geliyor. Yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 821 olmakta.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan akıllı telefonun bataryası ise 4.000mAh olarak yer alıyor. 16MP arka kamera içeren yeni Cool akıllı telefonun Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor.

Whatsapp