Yeni Bir Oppo Cihazı, Snapdragon 710'la Geekbench'te Göründü

Oppo’nun yeni bir akıllı telefonu, Qualcomm Snapdragon 710 yonga seti ile Geekbench Benchmark üzerinde ortaya çıktı. Bu cihaz, Oppo R17 Pro olabilir mi?

CPH1887 model numarasına sahip yeni bir Oppo akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 710 yonga seti ve 6GB RAM’le Geekbench Benchmark test listeleri üzerinde ortaya çıktı. 

Bu model numarası, ilk kez ortaya çıkıyor ancak teknik özellikleri itibariyle baktığımızda, söz konusu akıllı telefonun Oppo R17 Pro olma ihtimali çok yüksek. Bu arada Çin merkezli üretici, Snapdragon 710 yonga setine sahip diğer cihazlarında olduğu gibi bu akıllı telefonun bazı versiyonlarında farklı bir kullanabilir. 

Benchmark listesinde ortaya çıkan bir başka ayrıntı ise akıllı telefonun Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve ColorOS 5.2 sürümü üzerinde çalıştığı oluyor.

Geekbench üzerindeki Oppo CPH1887 kod numarasına sahip cihazın listesi kısa süre içinde kaldırıldı, ancak Geekbench'te Oppo için hızlı bir arama yaptığınızda, CPHxxxx kod adı verilen birçok cihaza rastlarsınız. Ancak ilginç bir şekilde, bu cihazların hiçbiri, Qualcomm Snapdragon 710 yonga setine sahip değil. 

Oppo'nun yeni akıllı telefonu ile ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktığında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 

Whatsapp