Yeni bir Gionee akıllı telefon Çin'de TENAA'da ortaya çıktı

Çinli Gionee, çok yakında yeni bir akıllı telefon daha sunacak. Bu telefon Çin'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon modelleri dur durak bilmeden yeni modeller sunmaya devam ediyorlar ve Maxicep olarak da sizlere devamlı olarak bu yeni modelleri haberlerimizde sunmaktayız. Çinli ilgi gören akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Gionee, kısa bir süre önce yeni bir modelini duyurmuştu. Yeni akıllı telefon Gionee S9 adı ile gelirken, şimdi de yeni bir model daha ortaya çıktı.

Gionee'nin yeni akıllı telefonu, Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı. GN5005 model numarasına sahip olan bu akıllı telefonun henüz hangi isim ile pazara sunulacağı konusunda bilgi olmazken, TENAA'da hem akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı, hem de teknik özelliklerine dair bazı bilgiler detaylandı. 

Yeni akıllı telefon Gionee GN5005 5" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip olarak geliyor. Ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş. Yeni akıllı telefon 1.25Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alırken, sistem belleği 2GB ve dahili veri kapasitesi de 16GB olarak yer almakta.

Akıllı telefonun arkasında 8MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş. Gionee GN5005 akıllı telefonun ayrıca bataryası ise 4.000mAh olarak konumlandırılmış. 

Whatsapp