Yeni Bir Asus Zenfone ,Snapdragon 845 ile Geekbench'te Ortaya Çıktı

Asus'un yeni bir Zenfone serisi akıllı telefonu, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ile Geekbench Benchmark üzerinde ortaya çıktı.

Tayvan merkezli üretici Asus, bu yıl Şubat ayında Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde Asus Zenfone 5z akıllı telefonu tanıttı ancak cihaz henüz satışa sunulmadı. Geekbench test sonuçlarının ortaya çıkmasının ardından merakla beklenen akıllı telefonun satışa sunulması tarihi yaklaşmış olabilir. Asus Zenfone 5z çok yakında piyasaya çıkabilir.

Bununla birlikte, Geekbench Benchmark test sayfasına göre, akıllı telefon ZS620KL değil, Z01RD model numarasına sahip olacak. Daha önce gelen bilgilere göre Asus Zenfone 5z'nin ZS620KL model numarasına sahip olacağı iddia ediliyordu. Bu model numarası ise farklı bir pazar ya da yeni bir cihaz için alternatif bir cihaza ait olabilir. 

Model numarası hangi cihaza ait olursa olsun, esrarengiz ZenFone akıllı telefon Qualcomm'un en yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 845 yonga seti ile geliyor ve Benchmark testlerinin kralı OnePlus'ın yeni akıllı telefonu OnePlus 6'dan biraz daha iyi performans gösteriyor. 

Asus'un yakın zamanda bu cihaz için bir duyuru yapacağını ve oluşan bir bu belirsizliğin açıklığa kavuşacağını tahmin ediyoruz. 

Whatsapp