Yeni Asus Zenfone 3 versiyonları ortaya çıktı

Asus'un yeni Zenfone 3 versiyonları TENAA'da ortaya çıktı...

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden olan Asus, akıllı telefon pazarında da oldukça başarılı cihazlar sunarken, bu sene Zenfone 3 ailesi ile pazarda kendini gösterdi. Firma bu sene içerisinde Asus Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe, Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max adındaki cihazlarını sunarken, yeni gelen bazı bilgilere göre iki yeni Zenfone 3 daha aileye dahil olacak.

Asus'un iki yeni Zenfone 3 modeli Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı. Bu yeni cihazların ayrıca önemli bazı teknik özellikleri de yine TENAA üzerinden geldi.

Baktığımızda bu yeni Zenfone 3 modelleri sistem belleği ve dahili veri kapasitesi açısından birbirlerinden ayrılıyor. Akıllı telefonlardan bir tanesi 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile gelirken, diğeri ise 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içermekte.

Yeni akıllı telefonların ortak olan teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefonlar 5.5" büyüklüğünde dokunmatik IPS LCD ekran ile geliyor. Yonga seti ise Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 625 olmakta.

Zenfone 3 modellerinin arkalarında 16MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor. Ağırlık 155gr olurken, çift SIM kart desteği içeren yeni akıllı telefonların bataryaları ise 3.000mAh. Cihazlar beyaz ve altın renkleri ile sunulacak.

Şu an için yeni Asus Zenfone 3 modellerinin ne zaman sunulacağına dair bilgi bulunmamakta.

Whatsapp