Yeni Asus ZenFone 2 güncellemesi sistem stabilitesini hedefliyor

Asus, Zenfone 2 modeli için yeni bir güncelleme yayınladı.

HTC ile birlikte öne çıkan Tayvan kökenli akıllı telefon üreticilerinden olan Asus, geçtiğimiz sene Ocak ayında CES 2015 ile birlikte yeni modellerini sunmaya başlarken, bu sene ise oldukça suskun ve büyük merakla beklenen Zenfone 3 modeli gün yüzüne çıkmış değil.

Firma yeni cihaz duyuruları ile haberlerimize konu olmasa da önceki modelleri için sunduğu güncellemeler ile gündemde yer alıyor.

Asus, bir süre önce Zenfone Zoom ve Zenfone 2 Laser akıllı telefon modelleri için güncelleme yayınlamıştı ve şimdi de güncelleme sırası Asus Zenfone 2 (ZE551ML) modeline geçti. Yeni güncelleme özellikle akıllı telefonun sistem stabilitesine odaklanırken, 103MB dosya büyüklüğü ile geliyor. Bu cihaza sahip olanların cihazlarından güncellemeyi kontrol etmesini öneriyoruz.

Asus Zenfone 2 (ZE551ML) akıllı telefonun teknik özelliklerini hatırlarsak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulmuştu. 4GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon 16GB / 32GB / 128GB olarak farklı dahili veri kapasitesi seçenekleri ile gelmişti.

Asus'un bu modeli gücünü ise Intel'in dört çekirdekli işlemcili Atom Z3580 yonga setinden almakta. 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera cihazda bulunurken, ayrıca 2GB sistem belleği ve Atom Z3560 yonga seti içeren farklı bir versiyon daha bulunmakta.

Whatsapp