Yeni Android güncellemesi yayınlandı, hangi cihazlar yükleyebilir?

Google Temmuz ayı için hazırladığı Android 7.1.3 Nougat güncellemesini bugün itibariyle belirlediği cihazlar için yayınladı.

Güvenlik güncellemelerine büyük bir hızla ara vermeden devam eden Google firması, güvenlik önlemleri ve geliştirmeler sunduğu Temmuz ayı güvenlik güncellemesini yayınladı. Android 7.1.3 Nougat ismiyle yayınlanan güncelleme de, daha önceki sürümlerde fark edilen güvenlik açıkları kapatılıyor.

Güncellemeyi telefonlarına yükleyenlerin sağladığı geri dönüşüme bakılırsa, işletim sisteminin performans iyileştirmeleri de aldığı belirtiliyor. Bu performans iyileştirmeleri çok önemli olmasa da, cihaza olumlu etkilerde bulunuyor. Pixel XL, Pixel, Pixel C, Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus Player, Nexus 6 ve Nexus 9 isimli cihaz kullanıcılarının erişebildiği bu güncelleme, kısaca tüm Android 7.1.2 Nougat yüklü cihazlar tarafından alınabiliyor.

Eğer sizde güncellemenin desteklediği cihazlardan birisini kullanıyorsanız, Android Temmuz ayı güncellemesini OTA yoluyla birlikte cep telefonlarına yükleyebilirsiniz. Cep telefonlarınıza güncellemeyi yüklerken veri paketinizi boşa harcamamak adına bir WiFi ağına bağlı olmanız gerektiğini ve güncellemenin yarıda kalmaması için cep telefonlarınızın şarjının %50 yada daha fazla şarjı içermesi gerektiğini unutmayın.

Whatsapp