Yeni Amiral Gemisi Xiaomi Mi Note 3 Snapdragon 836 İle Beraber Geliyor

Ortaya çıkan yeni bilgiler büyük ekranlı Mi Note 2 modelinin devamı olan Mi Note 3 modelinin en güncel Snapdragon 836 işlemcisi ile beraber geleceğini gösteriyor.

Çin'den gelen yeni bir sızıntı, Xiaomi'nin Snapdragon 836 işlemcisini kullanan cihazlarını yılın ikinci yarısında piyasaya süreceğini gösteriyor. Başka bir deyişle, Xiaomi Mi Note 3, henüz resmi olarak piyasada bulunmayan Snapdragon 836 işlemcisiyle güçlendirilecek. Xiaomi Mi Mix 2 modelininde aynı yonga setini kullanmasını bekleyebiliriz.

Son zamanlarda, Samsung'un tanıtmaya hazırlandığı Galaxy Note 8 cihazında da Snapdragon 836 işlemcisinin kullanılacağına dair çeşitli söylentiler ortalıkta dolaşmaktaydı. Snapdragon 836 üst seviye bir işlemci olduğu için her iki cihazda da kullanılması mümkün görünüyor.

Merak edenler için Snapdragon 836 işlemcisi mevcut Snapdragon 835 işlemcisinden biraz daha hızlı bir ara işlemci modeli olacaktır. Snapdragon 836 modelinde herhangi bir büyük değişiklik olmayacak, ancak daha yüksek saat hızı ve birkaç çeşitli iyileştirme bekleyebilirsiniz. İşlemci haricinde cihazda yine en az 5.7 inç Full HD veya bu sefer 2K çözünürlüğe sahip bir ekran görmemiz mümkün.

Hatırlayacağınız üzere yakın bir zamanda Xiaomi'nin bazı akıllı telefon modelleri ülkemize giriş yapmıştı. Şuan için resmi olarak Xiaomi kendisi gelip cihazlarını satmasa da ithalatçı firma garantisi ile on binlerce Xiaomi cihazı ülkemizde satılmış durumda. Mi Note 2'nin de ülkemizde ithalatçı garanti altında satıldığını düşündüğümüzde Mi Note 3 modelininde piyasaya çıktıktan sonra ülkemize getirilerek satılacağını söyleyebiliriz. Şu an itibariyle, Xiaomi Mi Note 3 modeli ile ilgili başka herhangi bir ayrıntı yok. Güncel bilgiler veya sızıntılar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Whatsapp