Yeni Amiral Gemisi Meizu 16T Bu Ay Tanıtılacak

Meizu'nun 23 Ekim'de Çin'de resmi olarak duyuracağını açıkladığı Meizu 16T dikkat çeken fiyat ve özelliklerle beraber gelecek gibi görünüyor.

Eylül ayının sonunda sızdırılan bir davetiye Çinli Meizu'nun yeni amiral gemisi Meizu 16T'yi 23 Ekim'de resmi olarak duyuracağını ortaya çıkarmış fakat şirketten bu konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmemişti. Beklenen açıklama bugün geldi ve Meizu paylaştığı yeni bir görsel ile 23 Ekim'de yeni amiral gemisi modelini duyuracağını açıkladı.

Çin'in Pekin şehrinde düzenlenecek olan bir etkinlik ile resmi olarak tanıtılacağı açıklanan cihazın daha öncesinde TENAA tarafından bütün özellikleri ortaya çıkartılmıştı. Her zaman uygun fiyata üst düzey donanım özellikleri sunan cihazlarıyla dikkatleri üzerine çeken Meizu bildiğiniz üzere ülkemizde de resmi olarak cihazlarını satıyor.

TENAA listesine göre Meizu 16T ön tarafta 1080 x 2232 piksel FHD + çözünürlüğe sahip 6.5 inç boyutunda AMOLED ekran paneline sahip olacak. Ekran içi parmak izi okuyucusuna sahip olduğu belirtilen telefonun içerisinde Snapdragon 855 işlemcisinin yer aldığı belirtilirken diğer taraftan 6 / 8 GB RAM ve 128 / 256 GB dahili depolama alanının yer aldığını da söyleyebiliriz.

Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerinde çalışan Flyme 8 arayüzüyle beraber kutudan çıkacak olan Meizu 16T, arka tarafta 12 MP + 8 MP + 5 MP olmak üzere üçlü kamera kurulumuna sahip olacakken ön tarafta ise 16 MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip olacak.

Hızlı şarj destekli 4000 mAh kapasiteli pil ile donanımlarına güç verecek olan cihazın 350 $ civarında bir başlangıç fiyatının olacağı iddia ediliyor. Umarız Çinli şirketin yeni akıllı telefonlarını kısa sürede ülkemizde de görebiliriz.

Whatsapp