Yeni AirPods için 2019 işaret ediliyor

Cupertino merkezli Apple firması, yeni nesil AirPods ailesinin üretimi için çeşitli çalışmalara başlarken bu cihazı önümüzdeki yıl tanıtmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasının en önemli üreticisi konumunda yer alan Cupertino merkezli Apple firması, sadece geliştirdiği akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayar modelleriyle değil giyilebilir teknoloji ürünleriyle de adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Güvenirliliğiyle adından sıkça söz ettiren Bloomberg isimli haber kaynağının paylaştığı verilere göre şirket yeni nesil AirPods kulaklık modelleri için yol haritasını çizerken, büyük ihtimalle tanıtımını önümüzdeki yıl gerçekleştirecek.

Yeni AirPods modellerinin Eylül 2016'da satışa sunulan ilk Airpods ailesine göre daha yüksek bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirtilirken, cihaz da daha profesyonel ses işlemcileri kullanılacak. Yeni ürün serisine birde kalp sensörü konumlandırmayı hedefleyen firma, ayrıca kulaklıkların Bluetooth teknolojisini geliştirerek daha uzun menzilli olarak çalışmasını da planlıyor.

Bunun haricinde premium AirPod kulaklık modellerinde Siri'ye eller serbest olarak hükmedilebilecekken, ayrıca ürünün şarj süresinde de oldukça önemli bir iyileştirme yapılacak. Apple firması yeni nesil AirPod modeli için şu anda üretici firmalarla net bir anlaşmanın altına imza atmayı başarmamışken, sadece bu ürünü nasıl geliştireceği hakkında bir piyasa araştırması gerçekleştiriyor.

Daha önce AirPod üretimi için Inventec firması ile birlikte ortaklaşa çalışan şirket, ancak üretim sorunları yaşadığı gerekçesiyle artık dünyaca ünlü üretim fiması Foxconn ile birlikte çalışmayı hedefliyor. Bakalım yeni nesil AirPod ailesinin fiyat etiketi ne olacak?

Whatsapp