Yandex Navigasyon ile otopark derdine artık son!

Yandex Navigasyon uygulamasıyla birlikte artık İstanbul ve Ankara'daki metropol karmaşasında otopark arama derdine bir son verilecek.

Hem ülkemizde hemde dünya çapında en çok kullanılan navigasyon uygulamalarından birisi olarak karşımıza çıkan Yandex Navigasyon, şehir içi park yeri arama sorununa bir çözüm getirmeyi amaçlıyor. Özellikle sürücüsüz otomobil sistemlerinin geliştirilmesiyle birlikte artık bu teknolojiye duyulan gereksinim artarken, özellikle metropollerde yaşayan kişilerin yaşadığı park sorununa bu asistan çözüm bulacak gibi duruyor.


Bu sistem aracımı park edeceğim dediğinizde sizlere 200 metre içerisinde bir park alanı var mı bilgi sunacakken, en az trafiğin olduğu bir park yeri rotasını belirliyor. Daha sonra sizleri bu park yerine götüren Yandex Navigasyon, şuanda İstanbul'daki ve Ankara'daki kullanıcılara ülkemizde hizmet veriyor.


Program sadece sizlere tek bir park yeri hakkında bilgi sunmazken, aracınızı park edebileceğiniz tüm yerleri navigasyon üzerinde işaretleyerek gösteriyor. Kullanıcılar park yeri asistanını Yandex Navigasyon'un ayarlar menüsünden aktif hale getirebilecekken, bu özelliği herhangi bir ücret ödemeden aktif edip kullanabilecek.

 

 

Whatsapp