Yandex Navigasyon çevrimdışı olarak çalışabilecek

Popüler navigasyon uygulaması olan Yandex Navigasyon, sunduğu yeni güncelleme ile birlikte uygulamanın çevrimdışı olarak kullanılmasına imkan tanıdı.

Çok kısa içerisinde navigasyon dünyasının en iddialı isimleri arasında yer almayı başaran Yandex Navigasyon, her geçen gün üzerine kattıklarıyla isminden söz ettirmeyi başarıyor. Son günlerde park bulma özelliği sayesinde herkesi kendisine hayran bırakmayı başaran uygulama, şimdilerde ise internet paketinin bittiği yada sınırlı olduğu yerlerde yardımınıza koşuyor.

Artık Yandex Navigasyon uygulaması çevrimdışı olarakta kullanılabilecekken, bu işlem için yaşadığınız şehrin mobil cihazlara indirilip indirilmemesi sizlere bıraklacak. Çevrimdışı olarak sadece gideceğiniz konuma nasıl ulaşabileceğini ve nasıl bir rota oluşturabileceğiniz hakkında bilgi alabilecekken, çevrimiçi olarak sunulan birçok özellikte sunulmayacak.

Uygulamayı çevrimdışı olarak kullandığınızda park bulma özelliği ile anlık trafik durumu gibi önemli bilgilere erişemeyecekken, çevrimdışı olarak haritalar özelliğini kullanmak için haritanın en güncel şekilde kalması gerekiyor. Bunun içinse uygulama da Ayarlar bölmesini ziyaret etmeniz ve ardından ise Haritaların Güncellenmesi sekmesine tıklayıp otomatik seçeceğini seçmeniz gerekiyor.

Çevrimdışı kullanımda kullanılamayacak en önemli özelliklerden birisi ise sesli komut verme özelliğiyken, şarjınızın düşük olduğu ve internet paketlerinizin yetersiz olduğu durumlarda kullanılabilir.

 

Whatsapp