Yaklaşan Xiaomi Akıllı Telefonu Tamamen Yeni Bir Seriden Olacak

Xiaomi'nin yakında duyurmaya hazırlandığı yeni akıllı telefonu veya telefonları yepyeni bir serinin de başlangıcı olacak.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni akıllı telefon modelleri heyecanla bekleniyor. Bu arada şirketin Google ile bir anlaşma yaptığı ve gelecekteki bazı akıllı telefon modellerinde Android One işletim sistemine yer verileceği ortaya çıkmıştı. 

Xiaomi'nin Mi ve Redmi serilerinden sonra yeni bir akıllı telefon serisi başlatma planları olduğu biliniyordu. Tam bu noktada gelen bilgiler, daha önceki söylentileri teyit eder nitelikte. 

Xiaomi Mi 5X'in küresel lansmanı sabırsızlıkla beklenirken, Çinli şirket, Xiaomi Mi 5x global lansmanı yerine, duyurusu yaklaşmakta olan yeni akıllı telefonu tamamen yeni bir seri ile piyasaya çıkacağını doğruladı. Bu konudaki onay ise şirket tarafından yayınlanan resmi bir tanıtım videosu ile geldi. 

https://twitter.com/xiaomi/status/903138773134827520

Çin merkezli şirket, bununla birlikte, Google ile işbirliği içinde üzerinde çalıştığı Android One akıllı telefonu ile de dikkatleri üzerine çekti. Şimdiye kadar ortaya çıkan söylentilere göre cihazın Mi A1 olarak adlandırılacağı ve Android Xiaomi Mi 5X modelinin tam ekranlı versiyonu olacağı söyleniyor.

Maalesef şu an resmi olarak onaylanan hiçbir şey yok, ancak tabii ki videoda cihazın "amiral gemisi çift kamera" ile geleceği görülüyor. Xiaomi'nin yeni akıllı telefon duyurusu için etkinlik 5 Eylül tarihinde Hindistan'da düzenlenecek. Bu nedenle, yeni Xiaomi akıllı telefonu için çok fazla beklememiz gerekmeyecek. 

Whatsapp