Xperia Z5 serisi için yeni bir güncelleme geldi

Sony Xperia Z5 akıllı telefon serisi için yeni bir güncelleme yayınladı...

Bir yandan yeni akıllı telefon modelleri sunan Japonya kökenli firma Sony, diğer taraftan önceki modelleri için de çeşitli güncellemeler sunmaya devam ediyor. Firma şu sıralar Eylül ayı başında duyurduğu Xperia XZ ve Xperia X Compact modellerinin pazara sunulması ile meşgul ve ayrıca bazı önemli cihazları için de yeni bir güncelleme haberi geldi.

Gelen bilgilere göre yeni bir güncelleme geldi ve bu yeni güncelleme sadece Xperia Z5 modelleri için değil, aynı zamanda Xperia Z3+ akıllı telefon ve Xperia Z4 Tablet modeli için de yayınlanmış durumda.

Daha önce Xperia Z5 ailesinde yapım numarası 32.2.A.0.253 iken, yeni güncelleme sonrasında yapım numarası 32.2.A.0.305 oluyor. Son aylık Android güvenlik güncellemesi yanı sıra bazı küçük iyileştirme, geliştirme ve hata düzeltmeleri de yeni güncelleme içerisinde yer alıyor. Bu da pek heyecan verici özellikler sunan çok önemli bir güncelleme olmadığı anlamına geliyor. Yine de içerdiği güvenlik güncellemesi ile yüklemeye değer bir güncelleme.

Güncelleme notlarına bakacak olursak eğer:

  • En son güvenlik güncellemesini içeriyor
  • En son hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler yer alıyor
  • Bildirimler ve zil sesleri gelişmiş ses seviyesi arttırılmış
  • Bluetooth bağlantılı cihazlar için daha başarılı deneyim

Güncelleme OTA üzerinden sunulurken, farklı ülkelerde yer alan Xperia Z5 serisi cihaz kullanıcılarının kısa süre içerisinde güncellemeye kavuşması bekleniyor.

Whatsapp