Xperia XZ'nin yeni rengi "Deep Pink" pazara sunuldu

Sony'nin amiral gemisi Xperia XZ şimdi de pembe rengi ile satışta...

Japonya'nın önemli akıllı telefon  üreticilerinden birisi olan Sony, geçtiğimiz ayın başında IFA 2016'da iki yeni akıllı telefonunu gün yüzüne çıkardı. Bu cihazlardan bir tanesi Şubat ayında gelen Xperia X adındaki akıllı telefonun daha küçük versiyonu olan Xperia X Compact olurken, ayrıca firmanın yeni amiral gemisi de Xperia XZ adı ile geldi.

Sony'nin amiral gemisi Xperia XZ duyurunun ardından şaşırtıcı bir biçimde farklı ülkelerde satışa sunulmaya başlanmış durumda. Genellikle Sony, cihazlarını, özellikle de üst seviye modellerini duyurmasının ardından satışa çıkartana kadar bir süre beklemeyi tercih eden firmalardan bir tanesi, ancak hem Xperia X Compact hem de Xperia XZ oldukça çabuk olarak satışa sunuldu.

Bu yeni akıllı telefon Sony Xperia XZ, Mineral Black, Platinum ve Frost Blue renkleri ile satışa sunulmuştu ve şimdi de özellikle de kadın teknoloji kullanıcılarına hitap eden renk olarak Deep Pink rengi ile de Xperia XZ satışta.

Sony Xperia XZ Deep Pink renk ile İngiltere'de O2'nin sitesinde listelenmiş durumda. 

Sony Xperia XZ akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip. 3GB sistem belleği ile gelen akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 32GB olmakta. 23MP arka kamera içeren ve 13MP ön kameraya sahip olan Sony Xperia XZ'nin yonga seti ise Qualcomm Snapdragon 820 olmakta.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 2.900mAh batarya ile geldi.

Whatsapp