Xperia XZ4'ün Teknik Özellikler Listesi Sızdırıldı

Sony'nin amiral gemisi Xperia XZ4'ün internete sızdırılan teknik özellik listesi, Snapdragon 855 yonga setini doğruladı.

Sony'nin gelecek nesil amiral gemisi akıllı telefonu, her zamanki gibi bu yıl da MWC 2019'da gün yüzüne çıkacak. Aslında, Sony Xperia XZ4'ün hem tasarımı hem de temel teknik özellikleri ile ilgili çok fazla sızıntı ortaya çıktı. Ve tabi ki resmi tanıtım bu bilgileri doğrulayacak. Bu arada, XperiaBlog'dan gelen sın sızıntı, bugüne kadar Xperia XZ4 ile ilgili internete sızdırılan tüm bilgileri bir araya topladığı görülüyor. Ve eğer bu bilgi doğruysa, Xperia XZ4 modelinin dünyadaki en güçlü akıllı telefonlardan biri olacağını söyleyebiliriz.

Sony, her yıl Qualcomm'un en yeni yonga seti ile desteklenen bir amiral gemisi akıllı telefonu piyasaya sunuyor. Japonya merkezli üreticinin don dönemlerde akıllı telefon tarafında pek başarılı olmadığı biliniyor. Şirket sadece ayakta kalmak ve akıllı telefon sektöründeki varlığı sürdürmek için yeni modeller tasarlayarak piyasaya sunmaya devam ediyor. Ancak yine de birçok Sony hayranı, yeni Xperia XZ4'ü merakla bekliyor. 

Sızan belgeye göre, duyurusu MWC 2019'da yapılacak olan Sony Xperia XZ4, Snapdragon 855 Mobile Platform, 21: 9 en-boy oranına sahip 6.5 inç büyüklüğünde ve ve 2K çözünürlükte (3360 × 1440) bir ekran, 6 GB RAM'e sahip olacak. Cihaz, 128 GB dahili depolama alanı, 4.400 mAh bataryaya ve IP68 su geçirmezlik derecesine sahip.

Söz konusu sızıntıya göre yeni amiral gemisi akıllı telefon 193 gram ağırlığa sahip olacak. Bu, cihazın Xperia XZ3'le,yakın bir ağırlığa sahip olacağını gösteriyor. Şirketin, bu kadar ağır telefonların tüketiciler tarafından tercih edilmediğini anladığını varsayıyorduk ancak görünüşe göre Sony cephesinde bir değişiklik olmamış. Ayrıca, Xperia XZ4'ün siyah, gümüş, mavi ve koyu mor olmak üzere dört renk seçeneğine sahip olduğunu görüyoruz.

Whatsapp