Xperia XZ2 Compact Prototipi MWC 2018 Öncesinde Sızdırıldı

Sony'nin minimal tasarımlı üst seviye akıllı telefonu olmadı beklenen Xperia XZ2 Compact'a ait olduğu iddia,edilen prototip cihaz görüntüleri internete sızdırıldı.

Sony'nin bu hafta sonunda başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi 2018 (MWC 2018)  etkinliğinde tanıtacağı iddia edilen Sony Xperia XZ2 Compact akıllı telefonun prototipine ait olduğu iddia edilen bir görüntü, bir okuyucu tarafından XperiaBlog üzerinde paylaşıldı. Okuyucu, Xperia Z5 Compact'ın yanındaki cihazın aslında Xperia XZ2 Compact'ın bir prototipi olduğunu iddia ediyor. 

Resmi paylaşan kişi ayrıca, bu görseldeki cihazın, Xperia XZ2 Compact akıllı telefonun nihai tasarımını göstermeyebileceğini, Sony'nin MWC 2018 etkinliğinde tanıtılacak olan cihazın tasarımında değişikliğe gidebileceğini belirtti. Akıllı telefon, Sony'nin normal blok tasarımı yerine arka tarafında kavisli bir tasarıma sahip görünüyor. 

Grisha kullanıcı adını kullanan yorumcu, telefonun 3,5 mm kulaklık girişine sahip olmadığını ve parmak izi sensörünün diğer Xperia XA2 cihazları gibi akıllı telefonun arkasına yerleştirildiğini iddia ediyor. Son olarak Grisha, nihai tasarımın biraz daha küçük bir üst çerçeveye sahip olacağını ve paylaştığı görseldeki akıllı telefonun son tasarıma yakın bir tasarıma sahip olduğunu söyledi. 

Whatsapp