Xperia XZ Premium İçin Yeni Android 8.0 Oreo Sistem Güncellemesi Geldi

Sony, Xperia XZ Premium modeli için Android 8.0 Oreo güncellemesinin ardından yeni güncellemeler vermeye devam ediyor. Yeni güncelleme ile beraber kamera hataları gideriliyor.

Sony, Xperia XZ Premium modeli için yeni güvenlik yaması ve önemli bir kamera hatası düzelten yeni bir güncelleme göndermeye başladı. XZ Premium, geçen ay Android 8.0 Oreo'ya yükseltilen ilk Sony cihazı olmayı başarmıştı. Şimdi ise şirket güvenlik konusunda da cihazını en güncel tutmaya niyetli gibi görünüyor.

Bunun nedeni yeni dağıtılmaya başlanan Xperia XZ Premium güncellemesinde Kasım ayı Android güvenlik yamasının bulunuyor olması. Google bu hafta başında destekleyen Nexus ve Pixel serisi cihazlar için Kasım ayı güvenlik yamasını vermişti. Google'ın ardından en hızlı aylık güvenlik yaması veren firmalardan biri olmayı başaran Sony bu konuda müşterilerini memnun ediyor.

Yeni yazılım, lazer ile otomatik odaklama sensörlerinin XZ Premium'un çift SIM sürümünde amaçlanan şekilde çalışmamasına neden olan önemli bir kamera sorununu da düzeltiyor. Güncellemeyi uyguladıktan sonra, telefonunuz daha önce 47.1.A.3.254 sürümünde iken şimdi 47.1.A.5.51 yapı numarasına yükselmiş olacaktır. Elbette Android sürümü halen 8.0.0 olarak geliyor. 

Bildiğiniz üzere Android 8.1 Oreo sürümü şu an Google cihazları için yalnızca beta olarak yayınlanmış durumda. Eğer sizde Sony Xperia XZ Premium model bir akıllı telefon kullanıyorsanız mutlaka sistem güncellemelerini kontrol ederek cihazınızı güncelleyin. Bu sayede hem en güncel güvenlik yamasına sahip olacaksınız hemde cihazda yer alan önemli bir kamera sorunundan da kurtulmuş olacaksınız.

Whatsapp