Xperia XZ Premium akıllı telefonun görseli ortaya çıktı

Sony'nin yeni üst seviye modeli Xperia XZ Premium görseli geldi.

Japonya'nın önemli teknoloji devlerinden birisi olan Sony, her sene Xperia çatısı altında modeller sunarken, geçtiğini sene Xperia X serisi modeller ile adından söz ettirmişti. Bu serinin ilk temsilcileri ise MWC 2016'da gün yüzüne çıkan Sony Xperia XA, Xperia X ve Xperia X Performance olmuştu. Ayrıca son olarak da geçtiğimiz sene Eylül ayı içerisinde Xperia XZ ve Xperia X Compact adındaki cihazlar geldi.

Bu sene de yeni modellerin firmadan gelmesi beklenirken, bu yeni akıllı telefonlar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir süredir Xperia X2 ve Xperia XA 2 hakkında bilgiler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise firmanın en üst modeli olarak Sony Xperia XZ Premium'un görseli ortaya çıktı. 

Gelen bilgilere göre bu yeni akıllı telefon 4K çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Bilindiği üzere firmanın 2015 sonlarında sunduğu Xperia Z5 Premium adındaki cihaz 4K çözünürlükte ekran ile gelmişti. Bu yeni cihaz 4K ekran içerirse, firmanın bu çözünürlükte sunulan ikinci akıllı telefon modeli olacak.

Ayrıca bu yeni akıllı telefonun Sony'nin kendi geliştirdiği yeni 19MP kamera ile sunulacağı ifade ediliyor. Bu kameranın 960fps ağır çekim videolar oluşturulabileceği de belirtilmekte. Sony, ayrıca bu cihazında USB Type-C bağlantısına yer verecek.

Sony'nin yeni duyurularını bugün gün içerisinde bekliyoruz.

Whatsapp