Xperia 20'nin Render Görüntüleri Telefonun Tasarımını Gözler Önüne Seriyor

Sony'nin orta seviye yeni cihazı Xperia 20'nin en net render görüntüleri telefonun köşeli tasarımını tekrar ortaya çıkardı.

Bir süredir akıllı telefon bölümünden zarar açıklayan Japon teknoloji devi Sony yeni akıllı telefon modelleri ile bu zararların önüne geçmeyi hedefliyor. Xperia 10 modelinin devamı olarak Xperia 20'yi piyasaya sürmeye hazırlanan şirket öyle görünüyor ki tasarım anlamında çok büyük değişiklikler yapmayacak.

Yeni Xperia 20'nin 21:9 ekran oranını koruduğunu görüyoruz. Çerçevesiz ekranlı akıllı telefonların artık standart haline geldiği şu zamanlarda Sony'nin halen köşeli ve kalın çerçeveli modeller ile piyasada tutunmaya çalışması birçok kişi tarafından eleştiriliyor.

Arka tarafta iki adet 12 MP çözünürlüğünde kameraya sahip olan telefonun ikinci kamerasının geniş açı veya telefoto olacağı iddia ediliyor. Bağlantı tarafında 3.5 mm kulaklık girişine sahip olması beklenen telefonun genel itibariyle kullanıcıların birçok ihtiyacına yanıt vereceği düşünülüyor.

Xperia 20'nin özelliklerinden bahsedecek olursak telefonda 4 GB veya 6 GB RAM belleğinin yanı sıra 64 GB veya 128 GB dahili depolama alanının yer alacağını söyleyebiliriz. İşlemci tarafında Snapdragon 710 ile gelecek olan telefon hem yapay zeka performansı hemde gündelik performans olarak birçok kişiyi memnun edecektir.

Whatsapp