Xiaomi'nin yeni Redmi Note 4 akıllı telefonunun görselleri ortaya çıktı

Xiaomi Redmi Note 4, çift arka kamera ve metal kasa özellikleri ile sunulabilir...

Çinli teknoloji devi Xiaomi, şu sıralar iki yeni akıllı telefon modeli ile gündemde. Firmanın hakkında bilgiler gelen cihazlarından bir tanesi Xiaomi Mi Note 2 olurken, diğeri de Xiaomi Redmi Note 4 adı ile sunulacak olan akıllı telefon olacak.

Çinli firmalar arasında yaygınlaşan yeni özelliklerden bir tanesi de çift arka kamera olurken, Huawei, bu açıdan öne çıkmıştı. Firma, amiral gemisi modeli P9'u ve P9 Plus'ı çift kamera ile sunarken, Honor V8 de çift kamera ile gelmiş ve ayrıca yeni sunulacak olan Honor 8'in de çift kamera içereceği doğrulanmıştı.

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonuna ait olduğu kaydedilen bir görsel ortaya çıktı. Baktığımızda metal kasa içeren cihazın arkasında çift kamera dikkatleri üzerine çekiyor. Bu modelde kameranın altında LED flaş ve onun da altında ikinci bir kamera konumlandırılmış.

Bu görselin hemen arkasından fazla zaman geçmeden yeni bir görsel daha ortaya çıktı ve Çinli aktör Haoran Liu'nun elinde aynı tasarım sahip akıllı telefon görülebiliyor.

Bu akıllı telefonun henüz kesin olmayan bilgilerine bakacak olursak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek ve ekran çözünürlüğünün de 1920x1080 piksel Full HD olması bekleniyor.

3GB sistem belleği içerecek olan Xiaomi Redmi Note 4 ayrıca 16GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak ve sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 652 yonga setinden güç alacak.

Whatsapp