Xiaomi'nin yeni notebook modeli satış rakamları tahminleri geldi

Xiaomi Mi Notebook çok yakında resmi olarak duyurulacak...

Akıllı telefon pazarında fırtına gibi esen Xiaomi, çok yakında bir etkinlik gerçekleştirecek ve bu etkinlikte de bazı cihazlarını gün yüzüne çıkartacak. 27 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Xiaomi Redmi Pro adındaki akıllı telefonu yanı sıra Xiaomi Mi Notebook adındaki yeni dizüstü bilgisayarı resmi olarak duyurulacak.

Kısa bir süre önce gelen bilgiler firmanın bu sene 1.000.000 civarında Xiaomi Mi Notebook dizüstü bilgisayar modelini satabileceği şeklindeydi. Ancak yeni gelen raporlara göre Xiaomi'nin bu cihazının satış rakamları sadece 300.000 seviyesinde olacak.

Xiaomi'nin yeni dizüstü bilgisayarının 12.5" ve 13" olmak üzere iki farklı ekran büyüklüğü ile sunulacağı kaydedilmekte. 8GB sistem belleği içerecek olan bu yeni cihaz ayrıca Intel tarafından geliştirilen Core i7-6500U işlemcisinden güç alacak. 8GB sistem belleği ve Intel'in ekran kartı cihazda bulunacak.

Xiaomi Mi Notebook işletim sistemi olarak ise Windows 10 üzerinde çalışırken, tasarımı ile de oldukça dikkat çekiyor. Metal kasası ile Apple'ın Macbook Pro adındaki dizüstü bilgisayarına rakip premium tasarıma sahip.

Bu yeni 12.5" ve 13" ekrana sahip versiyonların sunulmasının ardından firma daha ilerleyen tarihlerde 15.6" büyüklüğünde ekran içeren versiyonu da sunabileceği belirtiliyor. Bu versiyon ise 16GB dahili veri kapasitesi, 4GB bellek içeren Nvidia FeForce GTX 970M ile birlikte sunulacak.

Bakalım duyuru tarihine günler kala başka ne gibi bilgiler bu yeni Xiaomi Mi Notebook için gelecek...

Whatsapp