Xiaomi'nin yeni bir gizemli akıllısı "markw" adı ile benchmark sonuçlarında ortaya çıktı

Xiaomi yakında yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirebilir.

Akıllı telefon pazarında oldukça fazla sayıda akıllı telefon üreticisi mücadele ederken, Xiaomi bu firmalar arasında öne çıkan isimlerden  ve bu sene firma oldukça önemli modellerini pazara sundu. Özellikle amiral gemisi Xiaomi Mi 5 büyük ilgi görürken, firma yeni modeller geliştirmeye devam ediyor.

Xiaomi'nin ilerleyen dönemde sunacağı yeni modellerden bir tanesi benchmark sonuçlarında ortaya çıktı. Geekbench'de görünen bu yeni cihaz "markw" adı ile görünürken, ayrıca akıllı telefonun bazı teknik özelliklerinin de Geekbench üzerinden geldiğini belirtelim.

Henüz bu yeni akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olduğu ya da hangi isim ile geleceğine dair bilgi bulunmazken, Geekbench'e bakacak olursak eğer, cihaz Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 652 yonga setinden güç alıyor.

Xiaomi'nin bu yeni akıllı telefonunun sistem belleği ise 4GB olarak yer alırken, işletim sistemi olarak da Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalıştığı görülmekte.

Büyük ihtimalle bu yeni cihaz 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile gelecek. Ekran büyüklüğünün ise 5" seviyesinden yukarı olacağını söyleyebiliriz.

Henüz bu yeni cihaz hakkında bilgiler bu kadar ancak, kısa süre içerisinde çok daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkmasını umuyoruz.

Whatsapp